ДЕЛЕГИРАЊЕ OКРУЖНЕ ЛИГЕ ФСЗО

image_pdfimage_print

Делегирање    6. кола                          

 

 

  Шљивар – Оснић
24.09.2023. 16:00 ч
Судија утакмице: Ана Митић
Помоћни судија 1: Сашко Тодосијев
Помоћни судија 2:Милош Митровић
Делегат: Младен Тодоровић
Косово – Граничар
24.09.2023. 16:00 ч
Судија утакмице: Милош Милошевић
Помоћни судија 1: Реља Коцић
Помоћни судија 2 :Младен Рајковић
Делегат: Миљан Живић
 Миџор – Рудар В.Ч
23.09.2023. 16:00 ч
Судија утакмице: Душан Гроздић
Помоћни судија 1:  Стефан Тороглановић
Помоћни судија 2: Златко Пешић
Делегат: Нинко Михајловић
 Про Рудар – Краљевица
24.09.2023. 16:00 ч
Судија утакмице: Лука Маринковић
Помоћни судија 1: Лазар Симић
Помоћни судија 2: Алекса Здравковић
Делегат: Небојша Ђорђевић
 Раднички 1946 – Малиник
24.09.2023. 16:00 ч
Судија утакмице: Александар Милосављевић
Помоћни судија 1: Вељко Јеремић
Помоћни судија 2: Никола Миковић
Делегат: Дарко Вељковић
 БСК – Омладинац
23.09.2023. 16:00 ч
Судија утакмице: Никола Николић
Помоћни судија 1:  Лазар Симић
Помоћни судија 2: Никола Милојковић
Делегат: Александар  Марјановић
ОФК 019 – Краљевица
24.9.2023. 16:00 ч
Судија утакмице: Јован Јонић
Помоћни судија 1: Александар Минић
Помоћни судија 2: Јанко Цвејић
Делегат: Драган Стојковић
 

Судија утакмице:
Помоћни судија 1:
Помоћни судија 2:
Делегат: