ОБАВЕШТЕЊЕ:

image_pdfimage_print

Одлуком ИО ФСЗО од 28.12.2020.године суспендују се  клубови због неизмирених обавеза према савезу и службеним лицима, једна од мера је да у овом зимском  прелазном року не могу вршити регистрацију играча.

Налаже се комисији за регистрацију играча   да за следеће клубове не могу вршити услуге  регистрације играча до измирења финасијских обавеза:

Суспендују се клубови:

ФК  “Граничар” из В.Извора

ФК “Рудар В.Ч” из Грљана

ФК “Косово” из Звездана

ФК “Велика Јасикова” из В. Јасикове

ФК “Про-Рудар” из Подвиса

ФК “Омладинац” из Грезне

ФК ” Оснић” из Оснића

ОБАВЕШТЕЊЕ:

image_pdfimage_print

Клубови који не измире финансиске обавезе према службеним лицима и Савезу до 01.12.2020. године, сматраће се аутоматски  суспендованим и биће им онемогућено да региструју играче у зимском прелазном року.

ОБАВЕШТЕЊЕ:

image_pdfimage_print

Заостале утакмице јесењег дела Окружне лиге ФСЗО  одлажу се за предколо пролећнег дела првенства, а у циљу спречавања ширења КОВИД – 19 вируса

ОБАВЕШТЕЊЕ:

image_pdfimage_print

Утакмице 13 кола, као и све заостале утакмице јесењег дела млађих категорија   ФСЗО – ФСБО одлажу се за предколо пролећнег дела првенства, а у циљу спречавања ширења КОВИД – 19 вируса

ОБАВЕШТЕЊЕ:

image_pdfimage_print

У петак 11.09.2020. са почетком од 18,00 ч у просторијама ФСЗО, биће одржан састанак за представнике клубова Окружне лиге ( анализа првих 6 кола).

Напомена:  По један представник сваког клуба може да присуствује састанку,  представници клубова  у обавези су да све време док траје конференција   носе заштитне  маске.