image_pdfimage_print

All posts by fs_zajecar

ОБАВЕШТЕЊЕ:

Због  пандемије коронавируса конференција клубова Окружне лиге ФСЗО биће одржана  у два термина:

27.02.2021. године ( субота) од 12,00 час. за клубове из Књажевца, Сокобање и Бољевца

01.03.2021. године ( понедељак) од 13,00 час. за клубове из Зајечара

ПОЗИВ ЗА КОНФЕРЕНЦИЈУ КЛУБОВА ОКРУЖНЕ ЛИГЕ

Обавештење:

Клубови у пролећном делу  првенства такмичарске 2020/2021. године Окружне лиге ФСЗО за играче поред легитимације морају да имају  обавезну пратећу документацију за утврђивања идентитета ( личну исправу, путну исправу , возачку дозволу или копије истих оверене од стране надлежног савеза).

Семинар службених лица

Чланарина учесника за предстојећи семинар Окружне лиге ФСЗО уплатити на рачун ФСЗО у висини од 50% од таксе за обављање дужности службеног лица.

Делегати (због епидемиолошке ситуације у замљи) нису у обавези да присуствују семинару, док ће судије обавити здравствени преглед и полагати физичке норме.

Место и време, план и програм одржавања семинара, биће нахнадно објављен на сајту ФСЗО.

ОБАВЕШТЕЊЕ:

Одлуком ИО ФСЗО од 28.12.2020.године суспендују се  клубови због неизмирених обавеза према савезу и службеним лицима, једна од мера је да у овом зимском  прелазном року не могу вршити регистрацију играча.

Налаже се комисији за регистрацију играча   да за следеће клубове не могу вршити услуге  регистрације играча до измирења финасијских обавеза:

 

ОБАВЕШТЕЊЕ:

Клубови који не измире финансиске обавезе према службеним лицима и Савезу до 01.12.2020. године, сматраће се аутоматски  суспендованим и биће им онемогућено да региструју играче у зимском прелазном року.

ОБАВЕШТЕЊЕ:

Заостале утакмице јесењег дела Окружне лиге ФСЗО  одлажу се за предколо пролећнег дела првенства, а у циљу спречавања ширења КОВИД – 19 вируса

ОБАВЕШТЕЊЕ:

Утакмице 13 кола, као и све заостале утакмице јесењег дела млађих категорија   ФСЗО – ФСБО одлажу се за предколо пролећнег дела првенства, а у циљу спречавања ширења КОВИД – 19 вируса